SSL Certificate

Certificate SSL – instalare Certificat SSL – necesita IP dedicat pe contul de gazduire!

De ce e nevoie de un Certificat SSL ?
Daca aveti un site online, este recomandat sa achizitionati un astfel de certificat SSL.
Google recomanda, ca fiecare site sa aiba activ un cerficat SSL.

Securitatea este o prioritate de top, astfel site-urile care folosesc certificate SSL (accesarea site-ului prin HTTPS in loc de HTTP), sunt avantajate in rezultatele cautarilor pe internet Google.
SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnologie standard de securitate care cripteaza comunicatiile intre serverul de hosting si browser. Astfel un Certificat SSL ofera integritate si siguranta transferului de date dintre serverul web si browser fara riscul de a fi interceptate sau furate.
Pe langa ajutorul oferit la indexarea in Browser, utilizarea unui certificat SSL prezinta o serie de avantaje.
Ofera autenticitate, utilizatorii unui site cu Certificat SSL instalat pot verifica documentatia certificatului, in documentatie este specificat detinatorul de drept al domeniului, eliminand astfel suspiciunea de a fi o copie/clona a site-ului si pot fi identificate informatii cu privire la acest site.
Certificatele SSL sunt necesare pentru acceptarea platilor online, pentru indeplinirea standardelor stabilite pentru platiile cu cardul.
Certificatele SSL prezinta un factor de incredere pentru utilizatorii site-ului, oferind siguranta procesarii informatiilor personale. In plus posibilitatea acestora de a verifica nivelul de securitate a site-ului reprezinta un sprijin in garantarea unei navigari sigure pentru vizitatori site-ului.

Leave a Comment