Service Level Agreement (SLA)

– nefuncționare între 0 și 44 minute (0.1% dintr-o lună calendaristică) – nu se oferă compensație

– nefuncționalitate peste 44 de minute – pentru fiecare 1 oră de întrerupere vă vom oferi 3 zile de găzduire (vom prelungi scadența serviciului de hosting contractat cu 3 zile)

Limita maximă pentru compensare este de 1 lună (30 de zile calendaristice) adăugată în mod gratuit serviciului afectat de downtime.

Disponibilitatea serviciului se măsoară pentru o lună calendaristică, excluzând perioadele de mentenanță anunțată.

Pentru a beneficia de compensare, clientul trebuie sa trimita o solicitare catre Cleahosting in maxim 14 zile de la incident, iar downtime-ul trebuie sa fie confirmat de echipa tehnica Cleahosting.

Pentru VPS, disponibilitatea se măsoară prin răspunsul serverului la interogarea ping.

Compensațiile nu se oferă pentru:

– cazuri de forță majora – indisponibilitatea functionării site-ului din motive ce țin de client (erori în site, malware, viruși, atacuri DDOS, Flood, alte atacuri informatice asupra site-ului clientului) sau a softurilor folosite de acesta.

– disfunctionalități ale rețelei de internet nationale sau externe, în afara rețelei datacenterului nostru

– disfunctionalităti servere DNS care nu sunt controlate de Cleahosting – probleme de acces ale clientului prin FTP, POP, IMAP, SMTP, IP-uri blocate în firewall

Nu se oferă garanții si nu ne asumăm răspunderea pentru nici o daună, pierdere de profit, beneficii nerealizate, ratarea unor oportunități sau orice alte pierderi suferite de client sau de alte terțe persoane, în mod direct sau indirect.